Vikhub -New service from Vikmar

19. Jun 2017

Vikhub - live temprature maps from Vikmar

les meir

Sjúðrarberg velur eisini Marport

18. Mai 2017

Sjúðrarberg velur eisini Marport.Í mars mánaða fekk Sjúðrarberg Marport útgerð installerað.Hetta umfataði Marport Scala brúgva eind og móttakara.Lemma sensorar við vinkul funktión og Marport trol eygu.Og nú 15 mai, hava teir longu sett kós heim, eftir næsta túri, so ikki kann sigast anna enn, at...

les meir

Gullaksa tíðin byrjar nú

31. Mar 2017

Gullaksa tíðin byrjar nú :-)
Her eru nakrar myndir frá Skorðaberg tá teir fiskaðu Gullaks við Marport í fjør.
Tekstur undur myndinum sigur hvørjir Marport sensorar teir brúka.

les meir

Jákup B velur Viknet Internet frá Vikmar

21. Okt 2016

Jákup B velur Viknet Internet

les meir

JRC JMA-3300

Heinta PDF faldara her...

JMA-3300 serian

Prísur úr einans 24.495,- u/mvg 

10 mál MARPA og 50 mál AIS íroknað sum standard.

Alt-i-én løsning 
JMA-3300 serien er JRC nyeste radar, byder på en 10,4-tommer ultra lyse LCD, og ​​indeholder den nyeste digital signalbehandling for fremragende mål identifikation og detektion i et kompakt design. 
Ultra lys skærm 
Den hårde glas bundet LCD er baggrundsbelyst med hvide lysdioder giver 1000cd/m2 af lysstyrke, hvilket gør radarbilledet utroligt skarpe. Bonding er en proceses hvorved luft mellem frontglasset og LCD-modulet er fyldt med en speciel sammensat, væsentlig styrkelse sollys refleksion, nattesyn og overophedning samt en reduktion af eventuel kondens. Dette er en funktion, der ikke tidligere er fundet på denne klasse af radar. 

System-on-Chip 
JRC ingeniører specialdesignet System-on-Chip (SoC) inde det nye JMA-3300-serien til at være et yderst effektivt værktøj. Med sådan en lille chip, der vejer mindre end en sukkerknald, forbliver ydeevne på vores høje standarder. Samtidig, SoC teknologi gør den kompakte radaren meget strømbesparende.

AIS & MARPA ™ 
Den nye radar har evnen til at vise 50 AIS-symboler, og 10 MARPA ™ sporing mål som standard. Den høje kvalitet af displayet giver enestående mål definition og diskrimination. 

Den (anden generation) MARPA ™ fortsætter FFC succesfulde MARPA ™ teknologien først fundet i det tidligere JMA-2300 radar-serien. Vores ingeniører fortsat at udvikle og forbedre teknologien, indtil nu, med MARPA ™, manuel eller automatisk målsøgning er endnu mere pålidelig.
DirecTrak ™ 
Den nye radar har en nem søgning fartøj funktion er baseret på AIS, kaldet DirecTrak ™. Denne funktion viser de nærmeste 50 fartøjer modtages af AIS. Hvis du vælger et fartøj på den liste, så afstand og pejling vises den valgte fartøj.
Enkel betjening 
Smidig og behagelig drift er sikret med solid og lydhør fornemmelse af nøglerne. En dedikeret jog-dial er bekvemt integreret samt funktionstaster for one-touch adgang til Gain, søgang og regn. JMA-3300 indeholder også 4 softkey-switche lige under skærmen, der kan tildeles af brugeren. Her kan du angive almindeligt brugte funktioner, hvilket gør det endnu enklere at navigere.
Funktionstaster 
Displayet Enheden indeholder 4 bløde nøgler, lige under displayet svarende til de mest brugte funktioner i en bestemt operation ved hjælp af multi-tasten. Du straks se de muligheder, du har, uden at miste synet af radarbilledet. 

USB 
Opdatering af din radar med den nyeste software er gjort let med et bekvemt integreret USB-port på forsiden af ​​skærmen.

Processor indbygget 
Ud af display og betjenings taster, denne kompakte alt-i-én enhed har processor integreret, giver mulighed for en fleksibel installation tilgang.


Semi-Constaview ™ 
Baseret på JRC patenterede teknologi der findes i de større radarer, den nye JMA-3300 integrerer Semi-Constaview ™. Dette giver mulighed for hurtig behandling af mål, viser sande stier i Head-up-funktion, uden indblanding af faste mål, såsom jord eller masse. 

Testsejladser 
Med Mount Fuji i baggrunden, JRC ingeniører succes testet den nye JMA-3300 radar i Suruga Bay. Se på venstre side faktiske fotos resultaterne af vores SoC-teknologi. Jord ekkoer er klart synlige og mindre ekkoer er langt mere udvidet end større ekkoer, hvilket giver en adskillelse og identificering bedre på skærmen. Nye scannere 
Smidig og behagelig drift er sikret med solid og lydhør fornemmelse af nøglerne. En dedikeret jog-dial er bekvemt integreret samt funktionstaster for one-touch adgang til Gain, søgang og regn. JMA-3300 indeholder også 4 softkey-switche lige under skærmen, der kan tildeles af brugeren. Her kan du angive almindeligt brugte funktioner, hvilket gør det endnu enklere at navigere.


Gennemsigtige menuer 
Med de gennemsigtige (pop-up) vinduer, kan du navigere gennem menuer eller se krævede data, såsom eget skibs data eller cursor data, uden at miste den fuldstændige radarbillede. Sprog 
JMA-3300-serien giver dig mulighed for at skifte mellem engelsk, japansk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og norsk.
Stier 
Kan overvåges Other skibets bevægelser og hastighed fra længden og retningen af ​​deres stier, først og fremmest tjener til at undgå kollisioner. Det integrerer fire forskellige spor længde modes, som vil vise et skibs kurs øjeblikkeligt, en unik operationel funktion, der giver mulighed for mere fleksibilitet.

12345


Vikmar  |  Tel. 612182  |  Fax 35 2183  |  info@vikmar.fo